default-image

Εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό από το Δ. Χερσονήσου

Κρήτη
Εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό από το Δ. Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδήλωση με θέμα "Θηλασμός και Εργασία, ας το κάνουμε να πετύχει!", διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της πρώην αγγλικανικής εκκλησίας (εντός της πρώην αμερικανικής βάσης Γουρνών).

-  Δέσποινα Πλευράκη, πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Χ.

-  Μαρίνος Νικολάου, MD, PhD - γυναικολόγος επιμελητής Β΄ ΕΣΥ,       "Συστηματικά Νοσήματα και Θηλασμός"

-  Μαρία Θεοδωράκη, παιδίατρος  ΓΝΗ Βενιζελείου, "Τα οφέλη του Μητρικού Θηλασμού"

- Ναταλία Τσουμάνη, υπεύθυνη Νοσηλευτικού Προσωπικού ΜΥ - ΠΕΔΥ, ΤΕ νοσηλεύτρια, ΤΕ Διαιτολόγος διατροφολόγος ΜSc Δημόσια Υγεία - MBA Διοίκηση Μονάδων Υγείας, "Διατροφή και απώλεια βάρους κατά τη διάρκεια του θηλασμού"

- Ρουμπία Ανδρουλάκη, ΤΕ Μαία ΜΥ ΠΕΔΥ Ηρακλείου, "Υποστήριξη σε έναρξη και εδραίωση μητρικού θηλασμού"

- Μαρίνα Κριτσωτάκη, ΤΕ Μαία ΜΥ ΠΕΔΥ Ηρακλείου, "Πρόληψη και μητρικός θηλασμός"

- Παναγιωτάκη & Βίκυ Μπαζούλα Παπαδάκη - σύμβουλοι θηλασμού της La Leche League International - Ομάδα Κρήτης, "Γνωρίζουμε τον Σύνδεσμο Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece και συζητάμε για τη συνέχιση του θηλασμού κατά την επιστροφή στην εργασία.

- Θεοδώρα Γκουτζαμάνη - Νοσηλεύτρια, "Επιλόχεια κατάθλιψη και τρόποι αντιμετώπισης".

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης, κ. Πλευράκη: "Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι ο Δήμος μας να υποστηρίξει μία ακόμα δράση φιλική προς τον θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει τη νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την... τέχνη του θηλασμού".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ωρέλια θα κάνει face painting σε παιδιά, ενώ θα μοιραστούν είδη βρεφικής περιποίησης από τις εταιρείες: chicco, medela, hydrovit babycare, Target Pharma Healthcare.

Περισσότερες πληροφορίες, Κ.Ε.Δ.Χ.: 2810-332138

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News