default-image

Ψήφισμα Δ.Σ. του Δήμου Χερσονήσου στη μνήμη του Γ. Ασπετάκη

Κρήτη
Ψήφισμα Δ.Σ. του Δήμου Χερσονήσου στη μνήμη του Γ. Ασπετάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χερσονήσου μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο του νομού συμβούλου Γεωργίου Ασπετάκη προέβη στο παρακάτω ψήφισμα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χερσονήσου μόλις  πληροφορήθηκε το θάνατο του αγαπητού σε όλους Νομικού Συμβούλου του Δήμου μας, Γεωργίου Ασπετάκη, ο οποίος επί δεκαπέντε συναπτά έτη προσέφερε τις επιστημονικές του υπηρεσίες στο Δήμο Χερσονήσου, με απαράμιλλη εργατικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ήταν ένας ζωντανός, αισιόδοξος και ακούραστος εργάτης του Δήμου.

Τον χαρακτήριζε η καλοσύνη και ντομπροσύνη και ξεχώριζε προπάντων για το αξεπέραστο ήθος του και τιμιότητά του τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Η απώλεια είναι τεράστια και το κενό δυσαναπλήρωτο.

Εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατό του  και συμμετέχει στο βαρύ πένθος της Οικογένειάς του.

Αποφασίζοντας ομόφωνα:

α. Να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

β. Να παραμείνουν κλειστές οι Υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου &  των Νομικών του Προσώπων κατά την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας, την 17η Νοεμβρίου 2015, σε ένδειξη πένθους.

γ. Να αναρτηθεί μεσίστια η Σημαία σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Χερσονήσου κατά την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας.

δ. Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και οι υπάλληλοι του Δήμου &  των Νομικών του Προσώπων στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.

ε. Να κατατεθεί στέφανο στη σορό του.

στ. Το Ψήφισμα αυτό να αποσταλεί στην οικογένειά του και να δημοσιευτεί σε εφημερίδες του Νομού Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News