default-image

Δύο μαχαιρωμένοι σε βαφτίσια στον Κρουσώνα

Κρήτη
Δύο μαχαιρωμένοι σε βαφτίσια στον Κρουσώνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε... κουβέντα δεν ακούγεται στον Κρουσώνα για το περιστατικό που οδήγησε δύο άνδρες μαχαιρωμένους στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έγινε χθες βράδυ και μάλιστα στο γλέντι κατά τη διάρκεια μιας βάφτισης που γινόταν στο χωριό.  Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες - τις οποίες οι αστυνομικοί συνέλεξαν με μεγάλη δυσκολία - το περιστατικό συνέβη όταν οι δύο άνδρες ξαφνικά λογομάχησαν.

Ο ένας από τους δύο άνδρες - και οι δύο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 45 ετών - έφυγε από το σκηνικό του περιστατικού, ωστόσο εκείνοι που πίστεψαν ότι τα πράγματα είχαν... ηρεμήσει, δοκίμασαν μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού λίγη ώρα αργότερα όχι μόνο επέστρεψε... έτοιμος για τη συνέχεια, αλλά κρατούσε και ένα μαχαίρι στο χέρι!

Η λεκτική μονομαχία πήρε διαστάσεις και στη συνέχεια και οι δύο άνδρες βρέθηκαν μαχαιρωμένοι - όχι βαριά - να λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες στο Βενιζέλειο.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο ένας από τους δύο τραυματίες δήλωσε ότι... τραυματίστηκε από γυαλιά, αφού - όπως λέει - έπεσε μεθυσμένος πάνω σε μια βιτρίνα καταστήματος.

Γενικώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους αστυνομικούς να εκμαιεύσουν μια αξιόπιστη μαρτυρία για την υπόθεση, αφού οι περισσότεροι χωριανοί φαίνεται ότι κάνουν ότι μπορούν για να μην γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News