default-image

Η μάχη της Νικολέτας συνεχίζεται στην Ιαπωνία

Κρήτη
Η μάχη της Νικολέτας συνεχίζεται στην Ιαπωνία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ιαπωνία βρίσκεται η νεαρή μητέρα Νικολέτα Τσεσμετζή, σε μια ύστατη προσπάθεια μήπως γίνει το θαύμα. Η Νικολέτα διαγνώστηκε με πολύ επιθετική μορφή καρκίνου λίγο μετά που γέννησε το πρώτο της παιδί.

Η αδιόριστη εκπαιδευτικός, σύζυγος νηπιαγωγού από την Κρήτη, παλεύει με την ασθένεια από το Μάιο του 2014. Μετά από σειρά λάθος διαγνώσεων, λεπτών χειρουργικών επεμβάσεων, αφαιρέσεις σπονδύλων και πλευρών, η νεαρή μητέρα είναι ακόμα όρθια και δίνει τη μάχη της. Για την ίδια, για το παιδί της, για τη ζωή της...

Σήμερα η Νικολέτα βρίσκεται στην Ιαπωνία, όπου έγινε δεκτή για να υποβληθεί σε μια ειδική θεραπεία ενίσχυσης του ανοσοποιητικού της συστήματος. Όπως μας έχει εξηγήσει η πεθερά της, εκπαιδευτικός κ. Πολύμνια Λαγουδιανάκη, η ενίσχυση του ανοσοποιητικού στην Ιαπωνία είναι απαραίτητη πριν από μια δεύτερη πειραματική και πολλά υποσχόμενη θεραπεία, που γίνεται μόνο στην Αμερική.

Στην Αμερική έχουν βρει τρόπο και μεταλλάσουν τα γονίδια του ασθενούς, ώστε να "τρώνε" τα καρκινικά κύτταρα. Και για την περίπτωση της Νικολέτας η συγκεκριμένη λύση είναι η μόνη, ώστε ο καρκίνος να μην αναπτυχθεί και πάλι άμεσα.

Ωστόσο, η μάχη της Νικολέτας, εκτός από δύναμη ψυχής, χρειάζεται και χρήματα. Οι δικοί της βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και θερμοπαρακαλούν όποιον μπορεί να καταθέσει έστω και ένα ευρώ στο λογαριασμό της Νικολέτας Τσεσμετζή στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό GR96 0171 5710 0065 7111 4213 372.

Ελένη Σταυρουλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News