default-image

Έτοιμο να βγει στην παραγωγή το ηλιακό όχημα Sunnyclist

Κρήτη
Έτοιμο να βγει στην παραγωγή το ηλιακό όχημα Sunnyclist

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ομάδα νέων επιστημόνων και μηχανικών προσπαθούν να κάνουν τη διαφορά στην ηλιόλουστη Ελλάδα της κρίσης, αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους για να εξελιχθούν και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Αυτοί είναι και οι δημιουργοί του ηλιακού οχήματος Sunnyclist, μία ιδέα εμπνευσμένη από τον ήλιο, που ταιριάζει στις πραγματικές μας ανάγκες και αξιοποιεί τους ανανεώσιμους φυσικούς πόρους, με πολλαπλό τεχνολογικό κοινωνικό και οικονομικό αποτύπωμα.

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Ελευθερίας, οι δημιουργοί του νέου πρωτότυπου ηλιακού οχήματος θα εγκαινιάσουν και θα παρουσιάσουν την καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης.

Μετά από τέσσερα χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, έχοντας βραβευτεί στο εξωτερικό και συμμετάσχει σε θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων, διαθέτουν πλέον ένα καλά δοκιμασμένο όχημα και μία δυνατή ομάδα δεσμευμένη να επαναπροσδιορίσει την αυτοκίνηση προς το γενικό συμφέρον.

Όπως αναφέρουν θα δημιουργήσουν «νέες θέσεις εργασίας, θα εξοικονομήσουμε τόνους CO2 και εκατομμύρια ευρώ από τα εισαγόμενα καύσιμα. Θα συμβάλουμε καθοριστικά στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας και στην τεχνική πρόοδο της κοινωνίας.

»Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι η βοήθειά σας για να κάνουμε το Sunnyclist πραγματικά υπέροχο και να το φέρουμε στην παραγωγή. Γνωρίζουμε ότι οι προκλήσεις και οι δυσκολίες είναι μεγάλες όμως ανοίγουμε ένα νέο πεδίο με τεράστιες δυνατότητες δημιουργίας.

Υποστηρίξτε την καμπάνια κοινωνικής χρηματοδότησης που ξεκινάμε στο INDIEGOGO.COM στις 16 Νοέμβρη, με σκοπό να βγάλουμε το όχημα στην παραγωγή.

Ο σύνδεσμος της καμπάνιας είναι www.igg.me/at/sunnyclist και θα είναι διαθέσιμος

από τη Δευτέρα 16 Νοέμβρη στις 16:00 και για δύο μήνες.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της καμπάνιας Ελληνικά: https://www.youtube.com/watch?v=pqy4HxC_L9c&feature=youtu.be Αγγλικά:

https://youtu.be/rk-7pUgzFvI

Ακολουθείστε το ταξίδι μας στο: http://www.sunnyclist.com https://www.facebook.com/sunnyclist www.twitter.com/sunnyclist www.instagram.com/sunnyclist».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News