Κρήτη

Με επιτυχία η 2η δενδροφύτευση στην Παναγία Καβαλλαράς

Με αφορμή μία ακόμη επιτυχημένη δράση που αφορά το περιβάλλον, η οποία έλαβε χώρα στην Παναγία Καβαλλαράς στο Μαλεβίζι, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών ευχαριστούν όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν ώστε να αναπλαστεί και να αναμορφωθεί η περιοχή.

Αναλυτικά αναφέρουν: «Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 έλαβε χώρα η 2η προγραμματισμένη δενδροφύτευση στην περιοχή της Παναγίας Καβαλλαράς (κατά μήκος του δρόμου προς Κορφές), στις Κορφές Μαλεβιζίου.

Σημαντική για άλλη μια φορά στην προσπάθειά μας κατέστη η σύμπραξη του Δήμου Μαλεβιζίου, της Τοπικής Κοινότητας Κορφών, της Διεύθυνσης Δασών Ηρακλείου, αλλά και του παιδικού σταθμού-νηπιαγωγείου "Ροδομηλιά".

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μικρά παιδιά συνέβαλαν, ώστε να αναμορφωθεί και να αναπλαστεί η περιοχή. Περίπου 100 δέντρα φυτεύτηκαν και προστατεύτηκαν από οποιαδήποτε επέμβαση ζώων και άλλων καταστροφών. Πραγματική και ουσιαστική η δράση αυτή, καθώς ικανοποίησε όχι μόνο εμάς, ως Πολιτιστικό Σύλλογο και ως κοινωνία του χωριού μας, άλλα και τους ανθρώπους της "Ροδομηλιάς".

Ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε η δράση αυτή να πραγματοποιηθεί και του χρόνου και παράλληλα να γίνουν και άλλες δραστηριότητες. Ευχαριστούμε και πάλι…».

Σχόλια