default-image

Συνεχίζονται οι αγώνες της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών

Κρήτη
Συνεχίζονται οι αγώνες της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών θα βρίσκεται έξω από τα Ειρηνοδικείο Νεαπόλεως την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 11:30 π.μ., για να δώσει ακόμα μια μάχη, όπως επίσης και για την τακτική συνέλευση της προκειμένου να οργανώσουν τις επόμενες μάχες που θα κληθούν να δώσουν. «Τίποτα δεν τελείωσε, όλα τώρα αρχίζουν. Δε φοβόμαστε, θα νικήσουμε!», αναφέρουν.

Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών, πρωτοπόρα στον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς για πάνω από δυόμισι χρόνια, καλεί το λαό να συνεχίσει να αντιστέκεται. Ο αγώνας συνεχίζεται, προκειμένου καμία ιδιοκτησία να μην περάσει στα χέρια των απατεώνων τραπεζιτών.

«Το καθεστώς μνημονιοκρατίας και χρεοκοπίας, συνεχίζει ακάθεκτο και θα πρέπει με κάθε τρόπο να το σταματήσουμε. Μόνο η αντίσταση και η συμμετοχή μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Ραντεβού ξανά στα Ειρηνοδικεία και όπου αλλού χρειαστεί, μέχρι τέλους».

Σημείωση: Κλειστό θα είναι αύριο Τετάρτη 11/11/2015 το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου λόγω του εορτασμού του πολιούχου της πόλης του Ηρακλείου Αγίου Μηνά.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία

Άρθρο 120 (παρ. 4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News