default-image

Κρητικός... ο νεότερος μάνατζερ στην Ελλάδα (video-photos)

Κρήτη
Κρητικός... ο νεότερος μάνατζερ στην Ελλάδα (video-photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι αποδεδειγμένο πλέον ότι ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές αν κυνηγήσεις το όνειρο σου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ακόμα και με δυσκολία.

Ένα ακόμα Κρητικόπουλο κατάφερε να ξεχωρίσει και ήδη να κατέχει τον τίτλο του νεότερου μάνατζερ στην Ελλάδα. Ο λόγος βέβαια για τον 24χρονο Ηρακλειώτη Διονύση Αλεξόπουλο που ήδη ζει και εργάζεται στην Αθήνα κάνοντας αυτό που αγαπά παρά πολύ δηλαδή να μανατζάρει καλλιτέχνες και να προωθεί πρωτοποριακά πρότζεκτ.

Μάλιστα τα δείγματα της δουλειάς του στην Κρήτη τον έκαναν πρόσφατα να μετακομίσει στην Αθήνα και να κολυμπήσει στα βαθιά νερά του καλλιτεχνικού χώρου που επίσης κλυδωνίζεται επικίνδυνα από την οικονομική κρίση.

Ο Διονύσης είναι νέος, αρκετά επικοινωνιακός, με όρεξη για δουλειά κ' κυρίως αγαπάει αυτό που κάνει μάλιστα παρά τα 24 του χρόνια έχει καταφέρει να τον εμπιστεύονται & να συνεργάζεται με τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες, manager's & επιχειρηματίες της χώρας!

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2009, όταν χωρίς καμία γνωριμία αποφάσισε να εργαστεί σε ένα από τα νυχτερινά μαγαζιά του Ηρακλείου Κρήτης, δούλεψε από τότε με πολλά από τα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής που μόνο καλές αναμνήσεις έχει να θυμάται, που είναι και ένας από τους λόγους που αγάπησε τον χώρο της διασκέδασης!

Βήμα-βήμα και με αγάπη για το χώρο του θεάματος και της διασκέδασης εξελίχθηκε σε αυτό κάνει σήμερα.

Ο Διονύσης μιλώντας στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" έστειλε μήνυμα στα νεότερα παιδιά να κυνηγήσουν αυτό που ονειρεύονται και μέσα από σπουδές και πολύ προσπάθεια θα τα καταφέρουν.

Άλλωστε ο Διονύσης είναι ένα ακόμα Κρητικόπουλο από το Ηράκλειο που μεγαλουργεί στην Αθήνα και επάξια χαρακτηρίζεται ως ο νεότερος μανάτζερ στην Ελλάδα.

Παρά τα υψηλά ποσοστά ανεργίας σε αυτές τις ηλικίες ο Διονύσης δεν το βάζει κάτω και έχοντας πάρει στα χέρια του την ίδια του την ζωή έχει μπει στη δύσκολη καθημερινή αρένα και παλεύει για την καθημερινότητα τους έχοντας ήδη κάνει σημαντικά βήματα στα 24 του χρόνιας.

Άλλωστε όπως λέει ο ίδιος το κρητικό αίμα που κυλά στις φλέβες του τον κάνουν πεισματάρη και μαχητή.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_0nvqs8oj/

Μάνος Δασκαλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News