default-image

Αγρότες: Προσυγκέντρωση στο Παγκρήτιο και... ίδωμεν

Κρήτη
Αγρότες: Προσυγκέντρωση στο Παγκρήτιο και... ίδωμεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την εξέλιξη του παγκρήτιου συλλαλητηρίου που διοργανώνει η Παγκρήτια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών, για τις 11 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης.

Σήμερα στα γραφεία της ΕΑΣ Ρεθύμνου, η Επιτροπή αποφάσισε ως τόπο συγκέντρωσης των διαδηλωτών το δρόμο του Παγκρήτιου Σταδίου και από 'κει και μετά, ανάλογα με τη συμμετοχή, θα αποφασιστεί και η κατεύθυνση του συλλαλητηρίου.

Μιλώντας στο neakriti.gr ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών της Κρήτης, Πρίαμος Ιερωνυμάκης, ξεκαθάρισε ότι θα είναι η αρχή των κινητοποιήσεων του κλάδου, που θα βρίσκεται σε συνεννόηση και συντονισμό με όλα τα αγροτικά μπλόκα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όσον αφορά στο συλλαλητήριο της Πέμπτης, κάθε ενδεχόμενο είναι ανοιχτό, είτε πρόκειται για λιμάνι, για αεροδρόμιο, για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ή την Περιφέρεια Κρήτης.

Στο ερώτημά μας αν το σενάριο της απόβασης στην Αθήνα είναι ορατό, ο Πρίαμος Ιερωνυμάκης τόνισε ότι και αυτό ενδεχομένως θα γίνει αν το υπουργείο εμμείνει στη θέση του για την ψήφιση του φορολογικού και του ασφαλιστικού νομοσχεδίου ως έχει σήμερα.

Χριστόφορος Παπαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News