Κρήτη

Συνέδριο για την "Παρηγορητική Φροντίδα" στα Χανιά

Επιστημονικό συνέδριο με θέμα την «Παρηγορητική φροντίδα» πραγματοποιείται στις 4 έως 6 Νοεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ). Το συνέδριο διοργανώνεται από το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου και την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ), σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία "ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α".

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «συνδιοργανωτές του συνεδρίου είναι το Δίκτυο του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική Διακονία στο Χώρο της Υγείας και το Καρέλλειο-Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού "Αποστολή" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ομιλίες θα κάνουν οι Αθηνά Βαδαλούκα, αναπληρώτρια καθηγήτρια Αναισθησιολογίας, Ευνομία Αλεξοπούλου - Βραχνού, διευθύντρια - συντονίστρια Αναισθησιολογικού Τμήματος, Ιωάννα Γιαννή, ψυχολόγος, Κωνσταντίνος Β. Ζορμπάς, Δρ Θεολογίας-Κοινωνιολογίας, Γενικός Διευθυντής της ΟΑΚ, Αναστάσιος Καντιάνης, Δρ. Νομικής Πανεπιστημίου Gottingen, Μαρία Κοκολάκη, αναισθησιολόγος, Πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Κοφινάς, συντονιστής του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική Διακονία στον Χώρο της Υγείας, Μελισσάρη Ιωάννα-Αικατερίνη, λογοθεραπεύτρια του Κέντρου Ημέρας Νόσου Αλτσχάιμερ Χανίων, Σταύρος Μπαλογιάννης, ομότιμος καθηγητής Νευρολογίας, Α.Π. Θεσσαλονίκης, Μπερναλή Νικολέτα, αναισθησιολόγος, Παναγιωτάκη-Δαυίδ Καλλιόπη, διευθύντρια Αναισθησιολογικού Τμήματος Γ.Π Ν Ηρακλείου «Βενιζέλειο».

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Iεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης.

Πληροφορίες για συμμετοχή: κ. Κατερίνα Καρκαλά - Ζορμπά, Τηλ. επικοινωνίας: 2824 0 22245 ή 22500».

Σχόλια