default-image

Οι αγρότες ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις

Κρήτη
Οι αγρότες ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αγρότες ετοιμάζονται για τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους, καθώς τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα για τον κλάδο με τα νέα μέτρα που λαμβάνονται κατ' απαίτηση των δανειστών να απειλούν ακόμη και την επιβίωση τους.

Την Τετάρτη αγροτοσυνδικαλιστές θα έχουν συνάντηση στην ΕΑΣΗ, στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να αποφασίσουν και να καθορίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων, ενώ δεν αποκλείεται και απόβαση στην Αθήνα.  

Τα σκληρά μέτρα του μνημονίου που οδηγούν στη διάλυση δε θα περάσουν, λένε οι αγρότες της Κρήτης, που ζεσταίνουν μηχανές, με το βλέμμα στραμμένο σε δυναμικές κινητοποιήσεις.   

Διεκδικούμε δίκαιη φορολογία και όχι να μείνουμε στο απυρόβλητο, τονίζει ο αγροτικός κόσμος, με αγρότες και κτηνοτρόφους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και να είναι διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους μέχρι να δικαιωθούν.

Μετά το ναυάγιο της συνάντησης με τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, στην Αθήνα, οι αγρότες της κρήτης βρίσκονται πλέον σε ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση.  O ίδιος ο υπουργός παραδέχτηκε ότι είπαν ψέματα στους αγρότες.

Σφοδρές οι αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου κατά των νέων μέτρων λιτότητας του Μνημονίου σε όλη την Ελλάδα, με το ασφαλιστικό και το φορολογικό να πρωταγωνιστούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News