default-image

28χρονος στη φάκα για χασίς και λαθραία ποτά

Κρήτη
28χρονος στη φάκα για χασίς και λαθραία ποτά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν έμεινε μόνο στην παράνομη κατοχή κάνναβης ένας 28χρονος, στο σπίτι του οποίου αστυνομικοί βρήκαν, εκτός από ποσότητα του ναρκωτικού, και 186 μπουκάλια λαθραίων ποτών, αλλά και μία ζυγαριά ακριβείας. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών όπως επίσης και της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Η σύλληψη του 28χρονου έγινε το πρωί του Σαββάτου (17.10.2015) σε περιοχή του δήμου Αχαρνών-Αστερουσίων, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος/ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί των παραπάνω υπηρεσιών πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες και λοιπούς χώρους που κατέχει και χρησιμοποιεί ο 28χρονος.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 186 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, στερούμενες προβλεπόμενης σήμανσης και ειδικού τελωνειακού ελέγχου

- 32 γραμμάρια κάνναβης

- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Η προανάκριση διενεργείται από την Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News