default-image

Ημερίδα για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων

Κρήτη
Ημερίδα για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερίδα με ελεύθερη είσοδο, με θέμα "Κατάταξη τουριστικών καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά - Νέα νομοθεσία - Απαιτήσεις - Κριτήρια", διοργανώνει στις 27 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο η TUV HELLAS (TUV NORD).

Η TUV HELLAS (TUV NORD) είναι ένας από τους πρώτους Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης- μέλος του Σ.Ε.Τ.Ε. - ο οποίος διαπιστεύτηκε ως προς την επάρκειά του από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) να διενεργεί την επιθεώρηση που είναι απαραίτητη για την κατάταξη των ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερισμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa (Αμμουδάρα 714 15, Ηράκλειο), με έναρξη στις 11:30 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 16:00. Θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα για να δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της TUV HELLAS (TUV NORD) σχετικά με όλες τις εξελίξεις στον τουριστικό κλάδο.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η κατανόηση των απαιτήσεων / κριτηρίων κατάταξης που ορίζει η νέα νομοθεσία, ώστε η κάθε τουριστική μονάδα να περιορίσει παραλήψεις και πιθανά σφάλματα ως απόρροια της κακής ερμηνείας των κριτηρίων και να οδηγηθεί χωρίς προβλήματα στη χορήγηση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας στην αιτούμενη κατάταξη. Με απλό και κατανοητό τρόπο οι επιθεωρητές του τμήματος Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων της TUV HELLAS (TUV NORD) θα εξηγήσουν, ανά κριτήριο, την απαιτούμενη τεκμηρίωση που θα πρέπει να συγκεντρώνει η κάθε ξενοδοχειακή μονάδα για να επιβεβαιώνει τη συμμόρφωσή της κατά την επιθεώρηση με το αντίστοιχο υποχρεωτικό ή προαιρετικό κριτήριο. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε οι χρονικές προθεσμίες που θέτει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο να επαρκέσουν για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ενεργειών από την κάθε ξενοδοχειακή μονάδα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για τη συμμετοχή του κάθε ενδιαφερόμενου είναι απαραίτητη η συμπλήρωση online του registration form (δείτε εδώ: http://www.tuv-nord.com/gr/el/registration-form-1999.htm).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News