default-image

Διαμαρτυρία για στήριξη εκπαιδευτικού από την ΕΛΜΕ Χανίων

Κρήτη
Διαμαρτυρία για στήριξη εκπαιδευτικού από την ΕΛΜΕ Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 19:00 αποφάσισε ομόφωνα στη συνεδρίασή του την Παρασκευή το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Χανίων.

Παράλληλα το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ συζήτησε και το θέμα εκπαιδευτικού η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με πειθαρχική και ποινική απειλή και αποφάσισε να προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου παρέχοντας στήριξη στην εκπαιδευτικό.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Χανίων, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της «της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου (όλοι παρόντες) συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Στο θέμα της αντιμετώπισης της πειθαρχικής και ποινικής απειλής που εγείρει ο δ/ντής ΔΕ κ. Μαραγκάκης εναντίον συναδέλφου αποφασίστηκαν:

α) Να εκδοθεί ανακοίνωση της ΕΛΜΕ (6 υπέρ 1 λευκό)

β) Να γίνει συλλογή υπογραφών (όλοι υπέρ)

γ) Να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στις 13:00 (όλοι υπέρ) και να κηρυχθεί δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12.00 με 14.00 (5 υπέρ 1 κατά)

δ) Να παρέχει η ΕΛΜΕ ηθική και (αν χρειαστεί) νομική αρωγή στη συνάδελφο (όλοι υπέρ)

2. Να διεξαχθεί Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 19:00 στο 1ο ΕΠΑΛ στο ρολόϊ (όλοι υπέρ).

3. Να συνεργαστεί η ΕΛΜΕ Χανίων με το Σύλλογο Νεανικής Δημοσιογραφίας "Λευτέρης Δασκαλάκης" στη διοργάνωση του 2ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων (2015-2016) για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου (όλοι υπέρ).

Τα υπόλοιπα θέματα που δε συζητήθηκαν μετατίθενται για την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 στις 16:30 στα γραφεία της ΕΛΜΕ».

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News