default-image

23χρονος και 15χρονη βαριά ταυματίες σε τροχαία

Κρήτη
23χρονος και 15χρονη βαριά ταυματίες σε τροχαία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρίσιμες ώρες για δυο νέα παιδιά από την Ιεράπετρα και τη Σητεία που τραυματίστηκαν τα ξημερώματα σε τροχαία ατυχήματα με μοτοσικλέτες. Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί  ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά των δυο θυμάτων στο Ηράκλειο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου η κατάσταση των δυο τραυματιών,  με την περίπτωση του 23χρονου να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο νεαρός επέβαινε σε μοτοσικλέτα η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο το οποίο σημειώθηκε στις 06:00 το πρωί στην περιοχή του κλειστού γυμναστηρίου της Ιεράπετρας. Έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα σε όλο το σώμα και έφτασε στο ΠΑΓΝΗ διασωληνωμένος.

Περίπου την ίδια ώρα σημειώθηκε και το δεύτερο τροχαίο στον περιφερειακό δρόμο της Σητείας, πάλι με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε 15χρονη κοπέλα.  Η ανήλικη τραυματίστηκε σοβαρά αλλά η κατάσταση της θεωρείται περισσότερο ελεγχόμενη .

Κι άλλα τροχαία

Ωστόσο εκτός από τα δύο τροχαία όπου τραυματίστηκαν οι δύο νέοι, κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου είχαμε και άλλα τροχαία στους δρόμους της Κρήτης. Μετά το θανατηφόρο τροχαίο το Σάββατο, έγινε άλλο ένα σοβαρό τροχαίο στα Χανιά, λίγο μετά τις 7 το πρωί.  

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής, λίγο μετά τις 07:00, δύο οχήματα στα οποία επέβαιναν πέντε άτομα συνολικά συγκρούστηκαν κινούμενα σε αντίθετες κατευθύσεις και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος του Καλαμίου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα, ένα εκ των οποίων σοβαρά και μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής που έσπευσε με δύο οχήματα και 4 πυροσβέστες, για την ανάσυρση του τραυματισμένου άντρα από το όχημα καθώς είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_k8pcredg/

Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News