default-image

Πάει Σητεία ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης

Κρήτη
Πάει Σητεία ο Σύλλογος Πολιτιστικής Ανάπτυξης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονοήμερη εκδρομή στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο ποιητής Βιτζέντζος Κορνάρος διοργανώνει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Πολιτιστικής Αναπτύξεως Ηρακλείου.

Η πολιτισμική αυτή εκδρομή αποτελεί συμπλήρωμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη 12η Νοεμβρίου με θέμα "Ο Ερωτόκριτος", που θα αναπτύξει η σχολική σύμβουλος φιλολόγων κ. Λιάνα Καλοκύρη και η όλη εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Στυλιανού Αλεξίου.

Η εκκίνηση για την εκδρομή θα γίνει από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στις 8:30 το πρωί.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Στάση στο Καβούσι, στη θέση Πλάτανος ή Μαλάβρα, για καφέ. Αναχώρηση για τη Μονή Τοπλού, όπου θα γίνει ξενάγηση στους χώρους του Μοναστηριού. Επίσκεψη στο Βάι. Αναχώρηση για το Πισκοκέφαλο Σητείας, όπου θα γίνει η ξενάγηση.

Η ξενάγηση θα γίνει από τον πρώην δήμαρχο Σητείας Νίκο Πετράκη, ο οποίος στη χρονική περίοδο της Δημαρχίας του φρόντισε επιμελώς για την αξιοποίηση όλων των χώρων των Κορνάρων κ.λπ.

Επίσης, φαγητό στην ταβέρνα του Ραμουτζή περίπου στις 2 το μεσημέρι και στις 5 το απόγευμα αναχώρηση για Ηράκλειο. Η τιμή για την εκδρομή θα είναι 20 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής: Νίκος Φλεμετάκης, τηλ. 2810/281.934 και 6944/452.577, και Καίτη Ζαμπετάκη, 2810/227.442.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News