Κρήτη

Κυπριακή αντιπροσωπεία Α’βαθμιας Εκπαίδευσης στο Δ. Γεράνι

Ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, είχε συνάντηση την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στα γραφεία του Δήμου στο Γεράνι, με την Ομοσπονδία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκωσίας, η οποία έχει επισκεφθεί το νομό στα πλαίσια της αδερφοποίηση της με την Ένωση Γονέων του νομού.  

Στη συνάντηση παρευρισκόταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γεωργ. Καλαϊτζάκης και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του δήμου κ. Πολ. Σημαντηράκης, παρούσα στην συνάντηση ήταν και η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων  Χανίων κ. Σόφια Μαλανδράκη.

Η Κυπριακή αντιπροσωπία που εκπροσωπούσε την αντίστοιχη ομοσπονδία Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Λευκωσίας, έδειξε ενδιαφέρον για την αδελφοποίηση μεταξύ σχολικών μονάδων των δύο περιοχών, ανταλλαγή αθλητικών δραστηριοτήτων, περιβαλλοντολογικών δράσεων κ.ά.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία απαρτιζόταν από επτά μέλη, τον πρόεδρο κ. Διον. Χαράλαμπος, τον αντιπρόεδρο κ. Αγγ. Χαράλαμπους, καθώς και τον πρόεδρο Παγκύπριας Ομοσπονδίας Δευτεροβάθμιας (& Λευκωσίας) κ. Πέτρο Κουλέρμο.          

Επίσης στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πλατανιά και της Ομοσπονδίας της Πρωτ/θμιας Εκπ/σης Λευκωσίας, εξετάσθηκε και η δυνατότητα της ανταλλαγής φιλοξενίας αντίστοιχων αποστολών, προκειμένου αφενός της σύσφιξης των σχέσεων και αφετέρου την ανάπτυξη πολλαπλών δραστηριοτήτων που αφορούν τους μαθητές μας.

Σχόλια