default-image

Ο δήμαρχος Θ. Σταθάκης δίπλα στα άτομα τρίτης ηλικίας

Κρήτη
Ο δήμαρχος Θ. Σταθάκης δίπλα στα άτομα τρίτης ηλικίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα τρίτης ηλικίας, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Θ. Σταθάκης, επισκέφθηκε σήμερα τις δομές του Αννουσάκειου θεραπευτηρίου Κισσάμου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ηλικιωμένους - ωφελούμενους του ιδρύματος εκφράζοντας παράλληλά το σεβασμό και ενδιαφέρον του ίδιου και της δημοτικής αρχής για τα προβλήματα των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας.

«Ως δημοτική Αρχή, έχουμε βαθιά υποχρέωση να αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και ενδιαφέρον τα προβλήματα των συνανθρώπων μας της τρίτης ηλικίας, να μεριμνήσουμε ώστε να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, αλλά και να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις που θα τους διευκολύνουν να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία. Στο μέτρο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του, ο Δήμος προσφέρει καθημερινά σημαντική βοήθεια σε ηλικιωμένους μέσω του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι που λειτουργεί, ενώ παράλληλα στηρίζει με κάθε διαθέσιμο μέσο το σημαντικό έργο που παρέχει το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο και η I. Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου στην περιοχή μας» ανέφερε ο κ. Σταθάκης.

Το δήμαρχο Κισσάμου κ. Σταθάκη συνόδευαν στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο η σύζυγος του κα Γ. Δερμιτζάκη, η πρόεδρος του ΔΣ κα. Αικ. Πατερομιχελάκη, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βασ. Γλαμπεδάκης και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου κ. Ν. Ψαράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News