default-image

Πλήθος κόσμου στη συναυλία της Χορωδίας του Επιμελητηρίου

Κρήτη
Πλήθος κόσμου στη συναυλία της Χορωδίας του Επιμελητηρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις η Μικτή Χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου "O Άγιος Δημήτριος" τη Δευτέρα 28.09.2015, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου "Ηράκλειο-Καλοκαίρι 2015".

Στην κατάμεστη Βασιλική του Αγίου Μάρκου το ακροατήριο είχε την ευκαιρία να απολαύσει έργα σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, ποιητών και στιχουργών υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Μαρίας Παπαγιαννάκη, η οποία συνόδευε παράλληλα στο πιάνο τους χορωδούς.

Η Μικτή Χορωδία του Επιμελητηρίου Ηρακλείου "O Άγιος Δημήτριος" είναι μία από τις παλαιότερες της Κρήτης, συμβάλλοντας με τις άοκνες προσπάθειές της στη διάδοση του μουσικού πλούτου και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

«Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους οι οποίοι συμβάλλουν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων της χορωδίας, όπως ο Δήμος Ηρακλείου και ιδιαιτέρως το Επιμελητήριο Ηρακλείου, αλλά και το φιλόμουσο κοινό του Ηρακλείου, που με την παρουσία του μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας», επισημαίνουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Μικτής Χορωδίας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου "O Άγιος Δημήτριος".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News