default-image

Ανάρτηση σημαίας του 17ου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δημοσιογράφων

Κρήτη
Ανάρτηση σημαίας του 17ου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δημοσιογράφων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη εβδομάδα σε μια λιτή τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο της πόλης του Αγίου Νικολάου, αναμένεται να γίνει η ανάρτηση της σημαίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δημοσιογράφων (world press cycling championship), που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη (2016) στον Άγιο Νικόλαο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, εκπρόσωποι του δήμου και συγκεκριμένα οι κ.κ. Χάρης Αλεξάκης (πρόεδρος ΠΑΟΔΑΝ) - Λευτέρης Ραφαϊλάκης (αντιπρόεδρος ΠΑΟΔΑΝ) οι οποίοι συμμετείχαν στην διοργάνωση του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Δημοσιογράφων που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο, παρέλαβαν την σημαία της επόμενης διοργάνωσης, που θα φιλοξενήσει ο Δήμος Αγίου Νικολάου (22-25/9/2016).

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Χάρης Αλεξάκης, «πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρωτάθλημα για τον Άγιο Νικόλαο που στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλητικού και προπονητικού γίγνεσθαι στην περιοχή μας. Οι ημερομηνίες των αγώνων», ανέφερε, «οι κλιματολογικές συνθήκες, η διάθεση προσφοράς και συνεργασίας των φορέων, αναμένεται να αποτελέσουν το εφαλτήριο προκειμένου να αναδειχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, που παρά τις όποιες αντιξοότητες εξακολουθεί να διεκδικεί και να δηλώνει την παρουσία της σε κάθε τι πρωτοπόρο προς όφελος πρώτιστα της ίδιας της κοινωνίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News