Κρήτη

Μ. Αλεξάνδρου: Η λεωφόρος της κοροϊδίας και των… ατυχημάτων

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των δημοτών στη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σύγχρονη λεωφόρο που θα συνδέσει την περιοχή του Μασταμπά με την Λεωφόρο Κνωσού… δεν βλέπουν, παρά μόνο, ατυχήματα, προβλήματα και νέες παγίδες στο οδόστρωμα.

Χόρτασαν όπως λένε από τις υποσχέσεις των αρμοδίων σε ότι αφορά στα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του.

Στη μη χρηματοδότηση του έργου από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποδίδει το τελευταίο μπλόκο στις εργασίες, ο Χάρης Μαμουλάκης ο οποίος δηλώνει τώρα ότι ξεπεράστηκαν τα οικονομικά θέματα και ότι το έργο θα ολοκληρωθεί στο σύνολο του, στις 10 Νοεμβρίου.

Και στη μεγάλη Έβανς, καταστηματάρχες αγανακτούν καθώς καθυστερεί όπως λένε, η ασφαλτόστρωση σε δύο μικρά τμήματα, στο πλαίσιο του έργου της ανάπλασης της Λεωφόρου Πλαστήρα.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στην ευρύτερη περιοχή της Χανιώπορτας, όπου εκεί οι εργασίες εκτελούνται με ικανοποιητικούς ρυθμούς σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ο οποίος παράλληλα δηλώνει ότι  το έργο ανάπλασης πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 12 Νοεμβρίου.

Σε ότι αφορά στην ανάπλαση της Λεωφόρου Ικάρου, αυτή έχει ολοκληρωθεί στο 60% και όπως εκτιμάται οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί εντός του έτους.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια