Κρήτη

Ημερίδα στο ΤΕΙ για τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης διοργανώνει ημερίδα με θέμα "Καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες: Εφαρμοσμένη έρευνα στα πλαίσια της Πράξης Αρχιμήδης ΙΙΙ" τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015, στο αμφιθέατρο του νέου κτιρίου της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας στο Ηράκλειο.

Διακεκριμένοι επιστήμονες θα αναλύσουν με ομιλίες τους τα αποτελέσματα των ερευνητικών δραστηριοτήτων που υλοποιούνται στα πλαίσια των υποέργων της πράξης "ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΙΙΙ - Ενίσχυση Ερευνητικών Ομάδων στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης" και οι οποίες καλύπτουν τομείς όπως πληροφορική, τεχνολογία, ενέργεια, περιβάλλον, επικοινωνίες, φυσικές επιστήμες, βιολογία, γεωφυσική, ανθρωπιστικές-κοινωνικές επιστήμες, οικονομικές επιστήμες και επιστήμες υγείας.

Οι δραστηριότητες αυτές αποτελούν μέρος γενικότερων ερευνητικών ενεργειών που υλοποιεί και προωθεί το Τ.Ε.Ι. Κρήτης με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της ακαδημαϊκότητας του Ιδρύματος, την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων έρευνας από φορείς και επιχειρήσεις καθώς και την ουσιαστική διασύνδεσή του με την οικονομία και την κοινωνία μέσα στην οποία λειτουργεί.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχόλια