default-image

"Βουτιά" θανάτου για 40χρονο Ιεραπετρίτη

Κρήτη
"Βουτιά" θανάτου για 40χρονο Ιεραπετρίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός ανασύρθηκε από γκρεμό βάθους περίπου 100 μέτρων, στο όρος Θρυπτή, ο 41χρονος επιχειρηματίας Χάρης Κοντοπόδης, ο οποίος, όπως όλες οι πληροφορίες δείχνουν, έχασε τον έλεγχο του αγροτικού αυτοκινήτου 4x4, το οποίο οδηγούσε.

Ο νεαρός άνδρας βρισκόταν χθες μετά τα μεσάνυχτα με παρέα στον οικισμό της Θρυπτής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες απομακρύνθηκε μετά τις 2:30 το πρωί από εκεί και μετά χάθηκαν τα ίχνη του. Με το πρώτο φως της ημέρας, η οικογένειά του άρχισε να τον αναζητεί καλώντας σε βοήθεια την Ελληνική Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τις ομάδες έρευνας και διάσωσης.

Σπασμένοι καθρέπτες που είχαν μείνει στο οδόστρωμα, τη στιγμή που το αυτοκίνητο έφευγε από το δρόμο, έδειξαν στους ανθρώπους που τον αναζητούσαν, κατά τη 1 το μεσημέρι, την τρελή πορεία την οποία είχε ακολουθήσει το αυτοκίνητό του. Αφού κατέβηκαν με σχοινιά στον γκρεμό τον εντόπισαν νεκρό μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ομάδες διάσωσης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσαν στην περιοχή και απεγκλώβισαν τον άτυχο 41χρονο επιχειρηματία, τον ανέσυραν στο δρόμο, τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, στον παραθεριστικό οικισμό της Θρυπτής, διαμένουν τα σαββατοκύριακα πάρα πολλοί Ιεραπετρίτες, οι οποίοι συνδυάζουν τον τρύγο και την καλοπέραση.

Νίκος Πετάσης

(Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News