default-image

Στο Ηράκλειο ο Παύλος Γερουλάνος

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο Παύλος Γερουλάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρέθηκε από νωρίς το πρωί ο Παύλος Γερουλάνος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος για τον τομέα ανάπτυξης.

Αρχικά ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε την Περιφέρεια Κρήτης και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου παρουσία του προέδρου του Μανώλη Αλιφιεράκη, του προέδρου της ΟΕΒΕΝΗ Μπάμπη Λεκάκη, καθώς και μελών της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Στις συναντήσεις παραβρέθηκαν και υποψήφιοι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ.

Ο Παύλος Γερουλάνος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αγώνα που καθημερινά δίνει ο επιχειρηματικός κόσμος της Κρήτης και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταπεξέλθουν στο αντικειμενικά δύσκολο και πρωτόγνωρο περιβάλλον, που έχει δημιουργηθεί και ενταθεί στην αγορά μετά και τον περιορισμό των τραπεζικών συναλλαγών.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ετοιμαστεί κατάλληλα, έτσι ώστε σε πολιτικό επίπεδο να μπορεί να καταθέσει υλοποιήσιμες προτάσεις αμέσως μετά τις εκλογές αναφορικά με την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη.

Κλείνοντας, κάλεσε τους πολίτες και τα στελέχη που ανήκουν στο χώρο της Κεντροαριστεράς να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ, προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού σοσιαλδημοκρατικού πόλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News