default-image

Ο ΔΟΠΠΑΜ ευχαριστεί

Κρήτη
Ο ΔΟΠΠΑΜ ευχαριστεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις της Εβδομάδας Πολιτισμού "Μαλεβίζι 2015" που πραγματοποιήθηκαν στο Γάζι και τις οποίες παρακολούθησε πλήθος κόσμος.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού Μαλεβιζίου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί για την επιτυχία των εκδηλώσεων όλους όσοι συμμετείχαν και τις παρακολούθησαν αλλά φυσικά και εκείνους που συνέβαλαν για την άρτια διοργάνωση και προβολή τους.

Όπως αναφέρει, «με το πέρας των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Πολιτισμού "Μαλεβίζι 2015" που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι και συνδιοργανώθηκαν από το Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ., τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους Συλλόγους Γυναικών Μαλεβιζίου, καθώς και το Λαογραφικό Όμιλο Λάζαρου και Μανόλη Χνάρη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού Μαλεβιζίου Γιώργος Αεράκης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

Εκδηλώσεις που ανέδειξαν τη μουσική παράδοση του τόπου, την ιστορία, τις προσωπικότητες του δήμου Μαλεβιζίου και όχι μόνο, τα μοναδικά προϊόντα της γης του Μαλεβιζίου, καθώς και τα απίθανα χειροτεχνήματα του ομώνυμου συλλόγου.

Ιδιαίτερα δε ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, μουσικούς και συγκροτήματα που αφιλοκερδώς συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων, το Λαογραφικό Όμιλο Λάζαρου και Μανόλη Χνάρη, τα χορευτικά συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Κρουσώνα, Δαμάστας και Γαζίου, τους ομιλητές των θεματικών βραδιών, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους Συλλόγους Γυναικών Μαλεβιζίου, τη δημοσιογράφο Μάρα Μπέκα για την παρουσίαση και επιμέλεια των εκδηλώσεων, τους χορηγούς της Εβδομάδας Πολιτισμού, τη Βιομηχανία Πλαστικών "ΚΟΥΒΙΔΗΣ", τη Minoan Lines, το νερό "Ρούβας", την αρτοποιία-ζαχαροπλαστική "Σταματάκης", τα ξενοδοχεία "FODELE BEACH" και "APOLLONIA", καθώς και όλα τα μέσα ενημέρωσης που προέβαλαν τις εκδηλώσεις».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News