Κρήτη

Με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια της 12ης Έκθεσης Αρκαλοχωρίου

Άνοιξε τις πύλες της χθες Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου η 12η Παγκρήτια Αγροτική Έκθεση Αρκαλοχωρίου σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία καθώς η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τα προσδοκώμενα, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Ο πολιτικός και κοινωνικός ιστός του Ηρακλείου παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης και μαζί με τους επισκέπτες παρακολούθησαν τη μουσικοχορευτική παράσταση "Κρήτη-Πελοπόννησος Ένα βράδυ μαζί" με τον Βασίλη Σκουλά να αντιπροσωπεύει τη μουσική της Κρήτης και τον Παναγιώτη Λάλεζα την Πελοπόννησο.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή ως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.

Σήμερα στις 19:00 το ΕΛ.Γ.Ο "ΔΗΜΗΤΡΑ" Πρότυπο Γεωργικό Σχολείο Μεσαράς -ΕΠΑ.Σ Κρήτης παρουσιάζει το θέμα "Η σημασία των αρωματικών & φαρμακευτικών φυτών στην ανάπτυξη του γεωργικού τομέα" στο συνεδριακό κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Και στις 21:30 εμφανίζεται στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος γιορτάζει τα "20 χρόνια" του "Ό,τι αγαπάς δεν τελειώνει", για μια μόνο βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Το εισιτήριο εισόδου είναι 12 €.

Τις υπόλοιπες μέρες θα πραγματοποιηθεί πληθώρα δωρεάν ενημερωτικών εκδηλώσεων & το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου με τους:

-Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου: Μπάμπης Στόκας - Πάνος Κατσιμίχας - "Κίτρινα Ποδήλατα"

-Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου: "Imam Baildi"

-Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου: Μιχάλης Τζουγανάκης

-Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου (20:00-21:15): δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία".

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, Public, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven, Ιανός, Reload, Media Markt

Εισιτήρια ημέρας 10,00€

4ήμερα 25,00€

Ταμείο 12,00€.

Σχόλια