default-image

''Ασθενείς σε απόγνωση – ΠΑΓΝΗ σε κατάρρευση ''

Κρήτη
''Ασθενείς σε απόγνωση – ΠΑΓΝΗ σε κατάρρευση ''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Σε απόγνωση οι καρκινοπαθείς που υποβάλλονται σε ακτινοθεραπείες στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο , καθώς τα μηχανήματα για τις ακτινοβολίες έχουν συμπληρώσει το χρόνο λειτουργία τους και οι βλάβες είναι συχνό φαινόμενο.

''Αν δεν κάνουμε τις ακτινοβολίες μας στο χρόνο που οι γιατροί έχουν ορίσει κινδυνεύει η ζωή μας'' λένε οι ίδιοι ενδεικτικά στο Ράδιο 9,84.

''Οι ασθενείς είναι σε απόγνωση, οι εργαζόμενοι σε απόγνωση , ενώ το νοσοκομείο καταρρέει'' η θέση του προέδρου του σωματείου των εργαζόμενων Θέμη Φραγκιαδάκη στο Ράδιο 9,84.

Επισήμανε πως δεν είναι εύκολο να βρεις σήμερα στην αγορά ανταλλακτικά για ένα μηχάνημα που έχει αποσυρθεί από όλα τα νοσοκομεία του κόσμου, επανέλαβε πως παρά τις  εκκλήσεις και πιέσεις του σωματείου προς το υπουργείο και την 7η Υγειονομική περιφέρεια ότι λύσεις δεν βρέθηκαν και ολοκλήρωσε πως η  περιφέρεια, ο Δήμος και οι λοιποί τοπικοί φορείς απαιτείται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να διεκδικήσουν δυναμικά τα αυτονόητα για την υγεία στο νομό και την υπόλοιπη Κρήτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News