default-image

Τις ευχαριστίες του εκφράζει το "Επιτροπάτο"

Κρήτη
Τις ευχαριστίες του εκφράζει το "Επιτροπάτο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις ευχαριστίες του εκφράζει το "Επιτροπάτο" σε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του 3ου Προπονητικού Test των 5.000μ.

Το "Επιτροπάτο" αναγνωρίζοντας την συμβολή και τη μετοχή στην επιτυχία του 3ου Προπονητικού Test των 5.000μ. το οποίο διεξήχθη στις 30/07/2015 στο Εθνικό Στάδιο "Ελευθερίας" αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

? Τον αρχιτέκτονα-ζωγράφο Νίκο Μουρέλλο, που με διάθεση δημιούργησε το μοναδικής έμπνευσης και άρτιας τεχνικής δίπλωμα των αγώνων. Πρόκειται για μια δημιουργία που απεικονίζει την ιδέα, την προσπάθεια και αναδεικνύει το αθλητικό γεγονός.

? Τη γραμματέα του αγώνα Κική Χαλκιαδάκη για την πρόθυμη βοήθειά της και τη σημαντική δουλειά που προσέφερε.

? Τον Μηνά Πακιουφάκη, τυπογράφο-αθλητή για την εκτύπωση των διπλωμάτων και των εγγράφων του αγώνα αλλά και για την πολύτιμη προσφορά του στην χρονομέτρηση στη διάρκεια της κούρσας.

? Τον ακούραστο εργάτη "ιδεολόγο" του αθλητισμού Γιάννη Παντατοσάκη που πάντα αγόγγυστα προσφέρει τις γνώσεις του και τις υπηρεσίες του σε κάθε αθλητικό γεγονός.

? Τον Αλέξανδρο Φασουλάκη για τη συνδιοργάνωση και την επιτυχία του εγχειρήματος και για το συνεχές ενδιαφέρον και την προσφορά του στον αγώνα.

? Τέλος πολλές ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους εθελοντές και τους αθλητές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί ένα μαζικό αθλητικό γεγονός που σε επίπεδο αθλητισμού-κοινωνίας και πολιτισμού αποτελεί παράδειγμα σε μια εποχή που εδραιώνεται ο ατομισμός και ο ωφελιμισμός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News