default-image

Τουρνουά ξυλορακέτας στον Α. Νικόλαο

Κρήτη
Τουρνουά ξυλορακέτας στον Α. Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου διοργανώνει για πρώτη φορά παγκρήτιο τουρνουά ξυλορακέτας, στην παραλία «ΑΜΜΟΣ» δίπλα στην μαρίνα της πόλης, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015, με την στήριξη αθλητικών συλλόγων ξυλορακέτας από τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, την Ιεράπετρα και τη συμμετοχή αθλητών της πόλης.

Το  Παγκρήτιο Τουρνουά Ξυλορακέτας - ΠΑΟΔΑΝ, είναι  ένα  open  τουρνουά  και θα περιλαμβάνει ξυλορακέτας τις εξής κατηγορίες: δυάδες ανδρών - γυναικών, τετράδες ανδρών - γυναικών, μεικτές δυάδες.

«Στόχος του ΠΑΟΔΑΝ είναι το Παγκρήτιο Τουρνουά Ξυλορακέτας - ΠΑΟΔΑΝ να αποτελέσει μια νέα δραστηριότητα για όλους και να γίνει θεσμός για την πόλη και τις παραλίες μας. Ευχαριστούμε πολύ τους αθλητές των συλλόγων Ξυλορακέτας του νησιού μας για την στήριξη και συμμετοχή τους στο Παγκρήτιο Τουρνουά Ξυλορακέτας - ΠΑΟΔΑΝ και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις προσπάθειες τους. Η Ξυλορακέτα, είναι ένα πολύ εντυπωσιακό άθλημα, επειδή βασίζεται στην ταχύτητα. Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να έρθουν να το παρακολουθήσουν στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ κ. Χάρης Αλεξάκης, για την καινοτόμο αυτή αθλητική δραστηριότητα.

 Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αντιπρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. και συντονιστή της εκδήλωσης κ. Λευτέρη Ραφαϊλάκη (τηλ: 6977507054), ή στο  site του Δήμου Αγίου Νικολάου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News