default-image

Ο θαυμαστός κόσμος του Cretaquarium

Κρήτη
Ο θαυμαστός κόσμος του Cretaquarium

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο μαγικός και θαυμαστός κόσμος του Ενυδρείου Κρήτης ξεδιπλώνεται μέσα από ένα βίντεο που φέρει την υπογραφή του γνωστού Κρητικού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη διάρκειας περίπου τεσσάρων λεπτών.

Το βίντεο δίνει την ευκαιρία σε όλους να ζήσουν μια μαγευτική γοητεία ταξιδεύοντας στο θαλάσσιο κόσμο της Μεσογείου και του Cretaquarium, ενώ τους «προσκαλεί» και να το επισκεφθούν.

Με αφορμή τη δημιουργία αυτή, ο διευθυντής του Ενυδρείου Κρήτης Μιχάλης Παπαδάκης σημειώνει: «Η ομάδα του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη, αλλάζοντας την κλίμακα της σχέσης του ανθρώπου με τη θάλασσα της Μεσογείου, αφηγείται τη μαγεία που βιώνει καθένας μοναδικά στο Ενυδρείο Κρήτης πλάθοντας την προσωπική του, απρόβλεπτη ιστορία. Το Ενυδρείο Κρήτης, γνωστό ως Cretaquarium, μέρος του πάρκου έρευνας, πολιτισμού, εκπαίδευσης και αναψυχής του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ) που στηρίζεται στην επιστήμη, την ερμηνεία, την επικοινωνία, την έμπνευση και την επίδειξη, ανοίγει ένα παράθυρο στη γνώση και στην εμπειρία του μεσογειακού θαλάσσιου κόσμου».

Ακολουθεί το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News