default-image

ΚΝΕ: "Τα ναρκωτικά είναι "όπλο" του σάπιου συστήματος"

Κρήτη
ΚΝΕ: "Τα ναρκωτικά είναι "όπλο" του σάπιου συστήματος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ταξίδι του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συνεχίζει το ταξίδι του φέτος από την Παλαιόχωρα. «Σε μια περίοδο που η ανεργία θερίζει, που αντί για μισθό παίρνουμε ψίχουλα, που το δικαίωμα στη μόρφωση, στην Υγεία, στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό χτυπιούνται, προβάλλεται η μαστούρα σαν ελευθερία», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΝΕ.

«Την ίδια στιγμή που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίζει και είναι έτοιμη να εφαρμόσει το 3ο αντιλαϊκό μνημόνιο, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το τμήμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του κυβερνώντος κόμματος συνδιοργάνωσε στις 9 Μάη φεστιβάλ αποποινικοποίησης του χασίς!

Τα ναρκωτικά είναι "όπλο" του σάπιου συστήματος.

Αξιοποιούνται για να ναρκώνουν τη σκέψη, να βάζουν στο περιθώριο ένα κομμάτι νέων, να αλλοιώνουν τη συνείδηση και τις επιλογές τους. Διαφημίζουν τη ναρκωκουλτούρα γιατί θέλουν τη νεολαία ανήμπορη να αντιδράσει. Θολούρα και τα κεφάλια κάτω!

Στόχος της νεολαίας των εργατικών-λαϊκών στρωμάτων πρέπει να είναι η ζωή που μας αξίζει. Δε βάζουμε τη ζωή μας στο στόχαστρο! Κοιτάμε κατάματα τον σάπιο κόσμο τους, το σύστημα της αδικίας και της εκμετάλλευσης. Έχουμε την δύναμη να το ανατρέψουμε!

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

• Παρουσίαση μαθητικών συλλογικών εργασιών «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις»

• Κεντρική ομιλία από στέλεχος του ΚΚΕ

• Κρητικό γλέντι-Παραδοσιακοί χοροί

Στο χώρο θα λειτουργεί ταβέρνα, βιβλιοπωλείο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News