default-image

Χ.Μαμουλάκης: Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αλλά προσπαθούμε

Κρήτη
Χ.Μαμουλάκης: Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες αλλά προσπαθούμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας προχωρούν οι Τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου όπως ανακοινώθηκε, στην προσπάθεια τους να ανταποκριθούν στα αυξημένα αιτήματα πολιτών και φορέων, αλλά και στις τρέχουσες ανάγκες σε ολόκληρο το Δήμο.

''Προσπαθούμε παρά τις δυσκολίες που προκαλούν η ασφυκτική οικονομική κατάσταση , οι ελλείψεις σε πρώτες ύλες, οι ακυρώσεις διαγωνισμών λόγω του capital controls, με ότι δυνάμεις και μέσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη κατάσταση με αυξημένες ανάγκες'' είπε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Χάρης Μαμουλάκης .

Ειδικότερα, τις τελευταίες δυο εβδομάδες και κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, σύμφωνα με αντιδήμαρχο , έγιναν:

Στοχευμένες παρεμβάσεις αποκατάστασης των ζημιών του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωσης στο κέντρο του Ηρακλείου και σε πάροδο της οδού Αγρινίου.

Καθαρισμός χώρου για λειτουργικούς λόγους, αλλά και λόγους ενίσχυσης των συνθηκών ασφαλείας πέριξ των φυλακών της Ν. Αλικαρνασσού.

Παράδοση από τεχνικής απόψεως των εγκαταστάσεων του δημοσίου wc της Χανιόπορτας.

Τεχνικές παρεμβάσεις στον αστικό εξοπλισμό στην περιοχή των Βασιλειών, του Αγ. Βλάσση, του Αγ. Μύρωνα και του Προφήτη Ηλία, καθώς και στο Δημοτικό Κατάστημα Δαφνών.

Εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των σχολικών μονάδων του 8ου, 40ου και 44ου νηπιαγωγείου, του 1ου, 12ου και 36ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς και του Γυμνασίου και Λυκείου Αγ. Μύρωνα.

Τοποθέτηση νέων γραμμών internet στο ΣΕΚ, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (παλαιά Ακαδημία), επισκευές βλαβών στο εργαστήριο της ΔΕΠΑΝΑΛ, στα κτίρια της παλιάς Λαχαναγοράς, στον Άγ. Ματθαίο, στο νέο κοιμητήριο, καθώς και στο Κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News