default-image

Μήνυμα ενότητας και αγάπης από τον Αλεξανδρείας Θεόδωρο

Κρήτη
Μήνυμα ενότητας και αγάπης από τον Αλεξανδρείας Θεόδωρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δύναμη και το κουράγιο να τα καταφέρουν ενωμένοι, διευκρίνισε ότι έχουν οι Έλληνες και οι Κρητικοί, ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος που από την Κρήτη που βρίσκεται αυτές τις ημέρες, εξήγησε ότι μόνο με την συναδελφοσύνη και την αγάπη ο ένας προς τον άλλο, μπορεί να επικρατήσει η λογική και η χώρα να βγει από την αβεβαιότητα, που έχει δημιουργήσει θλίψη, όπως είπε, στα μάτια των πολιτών.

Ο Πατριάρχης που συχνά επισκέπτεται την πατρίδα του, εξήγησε ότι όπου βρεθεί και όπου σταθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης μιλάει για την Ελλάδα, στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας των λαών, μακριά από τη διχόνοια και την ένταση που φάνηκε ότι μπορεί να φέρουν οι πρόσφατες εξελίξεις, που ευχή του όπως είπε είναι να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν.

Την ίδια πεποίθηση εξέφρασε και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης που για μία ακόμη φορά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αγωνιστικότητα των κρητικών και ταυτόχρονα την ελπίδα ότι οι δύσκολες μέρες θα περάσουν.

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής Θεόδωρος εγκαινίασε σήμερα παρουσία φορέων και πλήθους κόσμου στην Καλλονή, το ναό του Αγίου Γερασίμου Παλλαδά. Του Αγίου που γεννήθηκε στο χωριό αυτό και διετέλεσε επί 20 και πλέον χρόνια πατριάρχης του πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_7c2tcks7/

Ράνια Μωραΐτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News