default-image

Αναβάλλει τις παραστάσεις του το ΔΗΠΕΘΕΚ στο Λασίθι

Κρήτη
Αναβάλλει τις παραστάσεις του το ΔΗΠΕΘΕΚ στο Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αναβολή της θεατρικής παράστασης "Αναφορά στον Γκρέκο" του ΔΗΠΕΘΕΚ στον Άγιο Νικόλαο γνωστοποιεί στο κοινό ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου. Παράλληλα το ίδιο το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης έκανε γνωστό με νεότερη ανακοίνωσή του ότι αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες παραστάσεις του στο Λασίθι (εκτός από τον Άγιο, και σε Σητεία και Ιεράπετρα) λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ενημέρωση του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν., «η θεατρική παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης "Αναφορά στο Γκρέκο" του Νίκου Καζαντζάκη με τον Τάκη Χρυσικάκο και τους μουσικούς Σταύρο Ψαρουδάκη (λύρα-τραγούδι) και Απόστολο Κουνή (κιθάρα κοντραμπάσο), που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015 στον αύλειο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, αναβάλλεται προσωρινά και θα πραγματοποιηθεί σε μελλοντική ημερομηνία».

Όπως αναφέρει το ΔΗΠΕΘΕΚ στη δική του - νεότερη - ανακοίνωση, «λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης αναβάλλει τις προγραμματισμένες παραστάσεις στο νομό Λασιθίου (Άγιο Νικόλαο 9 Ιουλίου, Σητεία 10 Ιουλίου και Ιεράπετρα 11 Ιουλίου).

Νεότερη ημερομηνία παραστάσεων θα ανακοινωθεί το συντομότερο», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News