default-image

Έκαναν "φτερά" οι καταθέσεις του παππού

Κρήτη
Έκαναν "φτερά" οι καταθέσεις του παππού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 11:30 περίπου το πρωί της Πέμπτης 80χρονος συνταξιούχος πήγε σε τράπεζα της Ιεράπετρας με το γιο του, σήκωσε 80 χιλιάδες ευρώ αποταμιεύσεις που είχε, και επέστρεψε στο σπίτι του αφήνοντας τα χρήματα μέσα σε μία τσάντα πάνω στο τραπέζι.

Προφανώς κάποιοι που είδαν το συνταξιούχο να πραγματοποιεί την ανάληψη των χρημάτων ακολούθησαν τους δύο άνδρες και λίγη ώρα αργότερα, αφού ο συνταξιούχος με το γιο του βγήκαν από το σπίτι, ένας άγνωστος άνδρας χτύπησε την πόρτα της οικίας και, προσποιούμενος τον τεχνικό της ΔΕΗ, απασχόλησε για κάμποσα λεπτά τη σύζυγο του συνταξιούχου, επίσης ηλικιωμένη, λέγοντάς της ότι ήρθε να φτιάξει τη βλάβη. Έτσι βρήκε την ευκαιρία ο συνεργός του και μπήκε από το ανοιχτό παράθυρο του σπιτιού, πήρε την τσάντα με τα χρήματα και εξαφανίστηκε μαζί με το συνεργό του.

Ο συνταξιούχος με το γιο του άργησαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και όταν αντιλήφθηκαν ότι τα χρήματα είχαν κάνει "φτερά" ειδοποίησαν το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, που από το μεσημέρι και μετά ερευνά για πιθανά στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στους δράστες.

Έχει ληφθεί το οπτικό υλικό από τις κάμερες της τράπεζας, από το οποίο οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα διακρίνουν εκείνους που παρακολουθούσαν τους πελάτες της τράπεζας που έκαναν την ανάληψη.

Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News