default-image

Το Σάββατο το εθνικό σεμινάριο taekwon-do στο "Φιλωνίδειο"

Κρήτη
Το Σάββατο το εθνικό σεμινάριο taekwon-do στο "Φιλωνίδειο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί, στο κλειστό δημοτικό στάδιο Χερσονήσου "Φιλωνίδειο", το 3ο εθνικό σεμινάριο taekwon-do itf, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Διοργανωτής του σεμιναρίου είναι ο Α.Σ. Παγκρήτια Ακαδημία taekwon-do Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αθλητική Ομοσπονδία taekwon-do Ελλάδος και την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι αθλητές, οι φίλοι του συλλόγου καθώς και όποιος το επιθυμεί (είσοδος ελεύθερη), θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τεχνικές αυτοάμυνας. Οι τεχνικές αυτές θα διδαχθούν από τον ομοσπονδιακό προπονητή του συλλόγου Ιωάννη Ιωάννη, διεθνή εκπαιδευτή 6 dan.  

Επίσης, ο επίτιμος προσκεκλημένος από το σύλλογο Ντόβας Στέφανος Grand Master 8 dan και υπεύθυνος διαιτησίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας taekwon-do Ελλάδος θα διδάξει τεχνικές του αθλήματος, ενώ ο Ντόβας Παναγιώτης 4 dan, πολλές φορές πανευρωπαϊκός και παγκόσμιος πρωταθλητής, θα υποδείξει τεχνικές ελεύθερης μάχης του αθλήματος. Την εκδήλωση θα εποπτεύσει με την παρουσία του ο ταμίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας taekwon-do Ελλάδος και εκπαιδευτής 6 dan Ζωγράφος Μιχάλης.

Σκοπός του σεμιναρίου, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να διαδοθεί η διαχρονική αξία του ολυμπιακού αθλήματος στον τόπο μας, στους αθλητές από τους οποίους πολλοί έχουν τίτλους πανελληνιονικών και πανευρωπαϊκών πρωταθλητών δίδοντάς τους επιπλέον τεχνικά εφόδια ώστε ο πήχης του αθλήματος να ανέβει ακόμα ψηλότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News