Κρήτη

Θύμα ξυλοδαρμού με μαγκούρες 47χρονος βιοπαλαιστής

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού με μαγκούρες, έπεσε 47χρονος βιοπαλαιστής, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου όπου κατέληξε στο νοσοκομείο τραυματισμένος στο κεφάλι.

Το θύμα ζήτησε εξηγήσεις από 56χρονο κάτοικο της περιοχής για την ανάρμοστη και προσβλητική συμπεριφορά του, όταν ο δράστης μαζί με το γιο του άρχισαν να χτυπούν τον ίδιο αλλά και ένα γείτονα που έτρεξε να βοηθήσει.

Όπως καταγγέλλει ο κ. Μανόλης Χουστουλάκης, αντί για συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά που είχε προηγηθεί, 56χρονος κάτοικος της περιοχής και ο 28χρονος γιός του λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν χτυπώντας τον άγρια με μαγκούρες και ένα σίδερο.

Το θύμα, με εμφανή τα σημάδια του ξυλοδαρμού στο πρόσωπο και το σώμα του καθώς και πολλά ράμματα στο κεφάλι, ξεσπά καταγγέλλοντας νοοτροπίες και συμπεριφορές που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ένα «νέο Αντισκάρι»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο 47χρονος άνεργος οικοδόμος, ο οποίος συντηρεί την οικογένεια του καλλιεργώντας κηπευτικά στην περιοχή, ο φερόμενος ως δράστης του επεισοδίου τον έχει κηρύξει ανεπιθύμητο στην περιοχή με αφορμή ασήμαντες κτηματικές διαφορές. Κάνοντας ουσιαστικά το βίο αβίωτο στο θύμα και την οικογένειά του, καθώς βρίσκονται κάθε τρεις και λίγο αντιμέτωπος με προπηλακισμούς και απειλές.

Μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του ο 47χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί στο Βενιζέλειο ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης αναζητήθηκαν και χθες από την αστυνομία ωστόσο παραμένουν άφαντοι.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια