Κρήτη

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση στο ΒΟΑΚ

Κατέληξε τελικά ο 70χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου είχε μεταφερθεί μαζί με άλλους δύο τραυματίες, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο στο ΒΟΑΚ στο ύψος του εργοστασίου της ΔΕΗ.

Για το θανατηφόρο τροχαίο τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία, καθώς αμέσως μετά τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά στο ένα Ι.Χ.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στο σημείο που τελειώνει το διαχωριστικό διάζωμα, όπου συγκρούστηκαν σφοδρά δύο Ι.Χ., με συνέπεια τον τραυματισμό τριών ατόμων.

Ωστόσο ο οδηγός του οχήματος, το οποίο τύλιξαν οι φλόγες, κατάφερε να βγει εγκαίρως με τη βοήθεια και των διερχόμενων οδηγών.

Ελαφρά τραυματισμένος είναι και ο ένας από τους επιβάτες του δεύτερου Ι.Χ., ενώ η μάχη των σωστικών συνεργείων επικεντρώθηκε στον τρίτο - σοβαρά - τραυματία που παρέμενε εγκλωβισμένος.

Σύμφωνα με αναφορές, το ατύχημα φαίνεται να σημειώθηκε ενώ το ένα όχημα επιχείρησε να κάνει αναστροφή, και χωρίς να δηλώσει κατεύθυνση βγάζοντας φλας, όπως υποστηρίζει ο ένας εμπλεκόμενος οδηγός, που βγήκε σώος από το φλεγόμενο αυτοκίνητο, καθώς και αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ακόμη ότι έρχονται για ακόμα μία φορά στο ίδιο έργο θεατές.

Στο σημείο η κυκλοφορία διεκόπη για λίγη ώρα και διεξαγόταν με αρκετά μεγάλη δυσκολία. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, που βρέθηκαν στο σημείο επανέφεραν την κυκλοφορία σταδιακά.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια