default-image

Μεταφορά ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου

Κρήτη
Μεταφορά ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η βελτίωση των κοινωνικών υπηρεσιών, αποτελεί προτεραιότητα για την παρούσα δημοτική Αρχή», διευκρίνισε ο πρόεδρος του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν. κ. Νίκος Μουδατσάκης, αναφερόμενος στη μεταστέγαση του Κ.Α.Π.Η Αγίου Νικολάου από το κτίριο "Μιραμπέλλο", στο κτίριο όπου μέχρι σήμερα λειτουργούσε το Κέντρο Κοινωνικής Διακονίας  Αγίου Νικολάου επί της οδού Γιαμπουδάκη.

Ήδη όπως έκανε γνωστό ο κ. Μουδατσάκης, με τις κατάλληλες τροποποιήσεις που έγιναν στο νέο κτίριο,  λειτουργεί χώρος φυσικοθεραπευτηρίου για την εξυπηρέτηση των αναγκών των ηλικιωμένων, εντευκτήριο, ενώ στην πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα εστίασης που βρίσκεται στο υπόγειο του κτιρίου, αναμένεται να αναπτυχθούν δράσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, που αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού κ. Μιχάλης Λεμονής, τόνισε ότι η μεταφορά του Κ.Α.Π.Η, στο συγκεκριμένο χώρο, αποτελεί μια ενδεδειγμένη επιλογή, αφού πρόκειται για ένα χώρο, όπως είπε, που βρίσκεται στο κέντρο του Αγίου Νικολάου, είναι προσβάσιμος για τους ηλικιωμένους αλλά και τους επισκέπτες, ενώ αναμένεται να συβάλλει στην ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών προς τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News