default-image

Το βιβλίο των θρύλων από το κέντρο ξένων γλωσσών ν. Ηρακλείου

Κρήτη
Το βιβλίο των θρύλων από το κέντρο ξένων γλωσσών ν. Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Ηρακλείου Palso, συνεχίζοντας την πολιτιστική του δράση , σε  συνεργασία  με  το «Εργοστάσιο Ονείρου» παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση: ''Το βιβλίο των θρύλων'' το Σάββατο και την Κυριακή 30 και 31 Μαΐου στο Αστόρια στις 18.30 το απόγευμα.

Στόχος της παράστασης είναι, να εμψυχώσει την συμμετοχή των παιδιών μέσω του διαδραστικού της χαρακτήρα, καθώς και να αποκαλύψει νέες μορφές επικοινωνίας που ξεκινούν από την παντομίμα και φτάνουν στη Νοηματική Γλώσσα.

Η παράσταση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο «Κάτια Δανδουλάκη», τη σχολική σεζόν 2014-2015, έχει ως βασικό μέλημα να καλλιεργήσει τη φαντασία των παιδιών μέσα από οπτικά ερεθίσματα που είναι εμπνευσμένα απ' το Μαύρο Θέατρο της Πράγας.  

Λίγα λόγια για το έργο:

Το θέμα είναι η τεχνολογία και πόσο αυτή επηρεάζει την ψυχολογία των παιδιών.  Πόσο το διαδίκτυο, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και η τηλεόραση είναι υπεύθυνα για την αποξένωσή τους. 

Βρισκόμαστε στο έτος 2077, η φύση και τα ζώα έχουν εξαφανιστεί λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας. 

Οι άνθρωποι έχασαν την φαντασία τους, την επικοινωνία, τα όνειρα και το γέλιο... Μόνο ένα μικρό παιδί που ακόμη ονειρεύεται, γίνεται βοηθός του ασημένιου ιππότη Ασταναπάν και μαζί με τους υπόλοιπους ήρωες ανοίγουν το βιβλίο των θρύλων, το οποίο έρχεται να μας θυμίσει αξίες που έχουν χαθεί.

Φιλική συμμετοχή σε βίντεο-προβολή: 

Γρηγόρης Αρναούτογλου & Μαρία Μπεκατώρου.

Στο ρόλο της μάγισσας  η Βίκυ Σταυροπούλου.

Τη φωνή της δίνει  η Χριστίνα Κουλουμπή.

Θα γίνουν 2 θεατρικές παραστάσεις στο κινηματοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ»:

Σάββατο 30 Μαΐου 2015, ώρα: 18.30

Κυριακή 31 Μαΐου 2015, ώρα: 11.30

Τιμή εισιτηρίου: 8€

Χορηγοί εκδήλωσης: Στεγνοκαθαριστήρια Clean Up

                                   ANEK LINES - BLUE STAR FERRIES

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News