default-image

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου μετά από 10 χρόνια η Lufthansa

Κρήτη
Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου μετά από 10 χρόνια η Lufthansa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψήφο εμπιστοσύνης στην Κρήτη έδωσε ξανά, μετά από δέκα χρόνια, ο όμιλος της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa, αεροσκάφος της οποίας προσγειώθηκε το Σάββατο με τακτική πτήση από το Μόναχο της Γερμανίας στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" του Ηρακλείου.

Λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα το αεροσκάφος στο όποιο επέβαιναν τουρίστες από τη Γερμανία προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο, με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου μαζί με στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης να υποδέχονται τους 162 επιβάτες και το πλήρωμα, καλωσορίζοντάς τους στην Κρήτη.

Μάλιστα εκπλήρωσαν και την επιθυμία του πιλότου αλλά και του πληρώματος που ζήτησαν σουβλάκια, τα οποία φυσικά και τους προσφέρθηκαν!

Υποδοχή με… κρητικά σουβλάκια!

Οι τουρίστες δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία τους στην Κρήτη μετά και τη θερμή υποδοχή από τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου Γιώργο Πλιακα και τα στελέχη της Περιφέρειας.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_lgj2xiq6/

Όπως τόνισε ο κ. Πλιάκας, σκοπός πλέον είναι η εταιρεία κολοσσός να εκτελεί πτήσεις προς την Κρήτη και τη χειμερινή περίοδο.

Μάνος Τριγώνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News