default-image

"Άμεση ανάγκη για το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου το προσωπικό"

Κρήτη
"Άμεση ανάγκη για το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου το προσωπικό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υγεία και οι δομές της, παράλληλα με την αναβάθμιση της λειτουργίας τους, θα είναι το αντικείμενο της επίσκεψης και των συναντήσεων του ΔΥΠΕάρχη Κρήτης με τους φορείς υγείας και τους εργαζόμενους στον Άγιο Νικόλαο σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου.

«Η ενίσχυση του προσωπικού, μόνιμου και επικουρικού, για τη στελέχωση του νοσοκομείου μας πονά αυτή την ώρα», είπε στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος του Σωματείου των εργαζόμενων Γιώργος Μανουσάκης.

Σήμερα και η συνάντησή του με το Σύλλογο Εργαζομένων, με στελέχη και δ/ντες υπηρεσιών της μονάδας του ΓΝ-ΚΥ Νεάπολης, και τον πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου, οπότε και θα εξεταστεί η δημιουργία του πρώτου δημόσιου Κέντρου Αποκατάστασης στην Περιφέρεια Κρήτης, το οποίο αποτελεί έργο υψίστης σημασίας για την Κρήτη και εντάχθηκε στα έργα προτεραιότητας της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Το Κέντρο Αποκατάστασης που σχεδιάζεται έχει ενταχθεί στον οργανισμό του νοσοκομείου ως Κλινική Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης.

Την Τρίτη 26 Μαΐου ο κ. Ηγουμενίδης θα μεταβεί στη Σητεία, προκειμένου να εξεταστούν από κοινού με φορείς, στελέχη του νοσοκομείου και εργαζόμενους θέματα που αφορούν στην αναβάθμιση της υγειονομικής μονάδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News