default-image

Για τους απλήρωτους εργαζόμενους στις ανασκαφές

Κρήτη
Για τους απλήρωτους εργαζόμενους στις ανασκαφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το υπουργείο υγείας «που συνεχίζει την κοροϊδία των προηγούμενων κυβερνήσεων αφήνοντας απλήρωτους όλους τους εργαζόμενους στην ανασκαφή για την επέκταση του Βενιζελείου νοσοκομείου Ηρακλείου», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο έργο, καταγγέλλουν την μη καταβολή των δεδουλευμένων τους. Με το πρόσχημα ότι δήθεν ο υπουργός δεν έχει υπογράψει για την πληρωμή τους οι εργαζόμενοι εργάζονται χωρίς να αμείβονται εδώ και δύο μήνες. Το ίδιο είχε γίνει και άλλες φορές στο παρελθόν με τους εργαζόμενους τελικά να παίρνουν τα δεδουλευμένα τους ύστερα από αγώνα και επίσχεση εργασίας. Η ίδια κατάσταση τους ανάγκασε και σήμερα να ξεκινήσουν εκ νέου επίσχεση εργασίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μην δείχνουν καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα και συσπειρωμένοι γύρω από το συνδικάτο να παλέψουμε με σύνθημα ότι «σκλάβοι στον 21 αιώνα δε θα γίνουμε. Να καταβληθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News