Κρήτη

Εκδρομή στο φαράγγι της Σαμαριάς

Όποιος επιθυμεί να διασχίσει το περίφημο φαράγγι της Σαμαριάς έχει την ευκαιρία να το κάνει, συμμετέχοντας στην εκδρομή του Παγκρήτιου Ομίλου Διάσχισης και Εξερεύνησης Φαραγγιών.

Η εκδρομή θα γίνει την Κυριακή 17 Μαΐου και σ' αυτήν μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, αρκεί να είναι υγιείς. Η διάσχιση του φαραγγιού διαρκεί από 3,5 έως 7 ώρες. Η πεζοπορία στο μεγαλύτερο μήκος της γίνεται υπό σκιά, ενώ υπάρχουν πολλές πηγές και σημεία που μπορεί κάνεις να ξεκουραστεί. Το κόστος συμμετοχής κατ' άτομο είναι 42 ευρώ για τους ενήλικες και 35 ευρώ για τα παιδιά έως 12 ετών. Στο κόστος περιλαμβάνονται η μεταφορά με λεωφορείο στον Ομαλό από το Ηράκλειο, το εισιτήριο εισόδου στο φαράγγι, το εισιτήριο για το καραβάκι από την Αγία Ρουμέλη προς τη Χώρα Σφακίων και η μεταφορά από εκεί στο Ηράκλειο.

Η αναχώρηση από το Ηράκλειο θα γίνει στις 5:45 το πρωί της Κυριακής, μπροστά από το ξενοδοχείο ''Αστόρια'' στην πλατεία Ελευθερίας. Η επιστροφή στο Ηράκλειο υπολογίζεται γύρω στις 8:30 το βράδυ. Δηλώσεις συμμετοχής και εξόφληση απαραίτητα από Δευτέρα 11 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 14 Μαΐου.

Σχόλια