default-image

Συγκέντρωση των μαθητών έξω από το πρακτορείο

Κρήτη
Συγκέντρωση των μαθητών έξω από το πρακτορείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μαθητές που πλήρωσαν κανονικά για την εκπαιδευτική εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, αλλά έμειναν... με τα μπαγκάζια στο χέρι, αποφάσισαν να ζητήσουν το λόγο από τον ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου που τους εξαπάτησε.

Συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί ειρηνικά, περίπου 50 μαθητές, έξω από το ταξιδιωτικό πρακτορείο Melini στη Νέα Αλικαρνασσό, ζητώντας να δουν τον ιδιοκτήτη για να τους δώσει εξηγήσεις και να τους επιστρέψει τα χρήματα που είχαν καταβάλει για την εκδρομή που ουδέποτε πραγματοποιήθηκε.

Έξι αναχώρησαν, 65 περιμένουν...

Στην εκδρομή επρόκειτο να συμμετάσχουν συνολικά 60 μαθητές, 9 καθηγητές και 2 γονείς. Η συμμετοχή κόστιζε 369 ευρώ ανά άτομο για τα 62 άτομα του διμερούς προγράμματος και 155 ευρώ ανά άτομο για τους 9 συμμετέχοντες στην εκδρομή μέσω του προγράμματος Comenius.

Οι 6 (αντί τους 9) του Comenius αναχώρησαν εσπευσμένα χθες αεροπορικώς για την Κωνσταντινούπολη, καθώς αν δεν εμφανίζονταν θα κινδύνευαν με κυρώσεις. Οι υπόλοιποι 65 της αποστολής έμειναν με τις βαλίτσες στο χέρι και αναμένουν εξελίξεις.

Ο καταγγελλόμενος τουριστικός πράκτορας έχει εκφράσει την πρόθεση να τους επιστρέψει τα χρήματα και υποστηρίζει ότι και ο ίδιος είναι θύμα, καθώς τον "πούλησαν" αφερέγγυοι συνεργάτες του στην Αθήνα. Εις βάρος του έχουν υποβληθεί μηνύσεις, τόσο εκ μέρους της διεύθυνσης του 2ου Λυκείου, όσο και εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων του σχολείου.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_fyyg86qg/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News