default-image

Πρόγραμμα παρουσίασης μελέτης ΠΠΧΣΑΑ Περιφέρειας Κρήτης

Κρήτη
Πρόγραμμα παρουσίασης μελέτης ΠΠΧΣΑΑ Περιφέρειας Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλαίσιο διαβούλευσης της Μελέτης του ΠΠΧΣΑΑ (Περιφερειακό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης Κρήτης) προγραμματίζονται από τον αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας και Περιβάλλοντος Κρήτης κ. Νίκο Καλογερή ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες για την πλήρη ενημέρωση φορέων και πολιτών της Κρήτης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη συνοπτική παρουσίαση της Μελέτης του ΠΠΧΣΑΑ από την εκπρόσωπο της μελετητικής ομάδας και τους επιβλέποντες του υπουργείου ΠΑΠΕΝ (Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας), οι οποίοι θα δώσουν και τις σχετικές απαντήσεις-διευκρινίσεις στα ερωτήματα που θα τεθούν από το κοινό.

Το πρόγραμμα παρουσιάσεων ΠΠΧΣΑΑ Κρήτης:

? Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, 18.00: Παρουσίαση του ΠΠΧΣΑΑ στην Π.Ε. Λασιθίου, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αγίου Νικολάου (Ι. Κουνδούρου 17, Αγ. Νικόλαος).

? Τρίτη 12 Μαΐου 2015, 09.30: Παρουσίαση του ΠΠΧΣΑΑ στην Π.Ε. Ηρακλείου, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9, αίθουσα Καστελάκη, Ηράκλειο).

? Τρίτη 12 Μαΐου 2015, 18.00: Παρουσίαση του ΠΠΧΣΑΑ στην Π.Ε. Ρεθύμνης στο κτίριο της Π.Ε. Ρεθύμνης (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, αίθουσα συνεδριάσεων, Ρέθυμνο).

? Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, 10.00: Παρουσίαση του ΠΠΧΣΑΑ στην Π.Ε. Χανίων, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης (Νεάρχου 29, Χανιά).

Επισημαίνεται ότι το επόμενο διάστημα και μέχρι τη λήξη της διαβούλευσης (31/5/2015) οι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες θα πρέπει να αποστείλουν τις απόψεις τους ηλεκτρονικά στα email: [email protected] και [email protected] (ταυτόχρονα και στα δυο) προκειμένου να ληφθούν υπόψη στη διαδικασία γνωμοδότησης για τη Β1 φάση της Μελέτης Αναθεώρησης του ΠΠΧΣΑΑ από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης.

Πληροφορίες γραμματεία αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας Περιβάλλοντος 2813-400249.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News