default-image

Συνάντηση Ευ. Μουντράκη με πρόξενο Μεγ. Βρετανίας

Κρήτη
Συνάντηση Ευ. Μουντράκη με πρόξενο Μεγ. Βρετανίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση για το σχεδιασμό κοινών δράσεων ενόψει της τουριστικής περιόδου πραγματοποίησαν χθες ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Απασχόλησης, κ. Ευθύμης Μουντράκης και η πρόξενος Μεγ. Βρετανίας, κ. Κλαιρ Φραγκάκη στο δημοτικό κατάστημα Μαλίων.

Τα Μάλια είναι o πιο επιτυχημένος youth destination στη Μεσόγειο, ίσως και στην Ευρώπη, ανέφερε η κ. Φραγκάκη, η οποία πάντως ήταν γνώστης και της άλλης όψης των Μαλίων, του αρχαιολογικού χώρου με το μινωικό ανάκτορο, του ιστορικό κέντρο του οικισμού των Μαλίων και των προοπτικών μιας εναλλακτικής εικόνας που τα παραπάνω σηματοδοτούν.

Σε μια προσπάθεια συντονισμού για θέματα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κόσμου και ασφάλειας του προορισμού αποφασίστηκε μια συντονισμένη κίνηση - σε συνεργασία και με την πρεσβεία στην Αθήνα - με ενημερωτικά φυλλάδια, συναντήσεις με το βρετανικό F.T.O. (Federation of Tour Operators), με το σύλλογο μπάρμαν, με ξεναγούς, με τοπικούς επιχειρηματίες. Επίσης, για πρώτη φορά εξετάστηκαν προτάσεις διαφοροποίησης του brand image της περιοχής με διοργάνωση εκδηλώσεων όπως επιδείξεις μόδας - φωτογραφήσεις - φιλοξενία διάσημων προσώπων που θα μιλήσουν σχετικά στους επαγγελματίες επιχειρηματίες κ.λπ.

Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Μουντράκης δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη θετική στάση και τη διάθεση συνεργασίας που υπήρξε στη συνάντηση, ενώ επανέλαβε ότι «έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε κοινές δράσεις για το καλό των επισκεπτών μας, και βέβαια, του τόπου μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News