default-image

Φ. Γεννηματά: "Η κυβέρνηση έχει φτάσει σε αδιέξοδο"

Κρήτη
Φ. Γεννηματά: "Η κυβέρνηση έχει φτάσει σε αδιέξοδο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε απόψε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της "ΚΡΗΤΗ TV" η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε τη νέα διαπραγματευτική ομάδα που συνέστησε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης στο Μέγαρο Μαξίμου, «ομολογία αποτυχίας», προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση έχει φτάσει σε αδιέξοδο, δεν υπάρχει σχέδιο, παρά μόνο γνωρίζουμε "κόκκινες γραμμές"», είπε χαρακτηριστικά.  

Η πρώην υπουργός τόνισε ότι «δεν επιθυμούμε την καταστροφή της χώρας», ενώ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Δραγασάκη υποστήριξε ότι «ο κ. Δραγασάκης εμφανίζεται από τη μία αισιόδοξος, ενώ από την άλλη κάνει λόγο για νέα μέτρα.

Η κ. Γεννηματά αναφέρθηκε στην εξεταστική που αφορά τα μνημόνια, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση δίνει "συγχωροχάρτι" στην περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή, όσον αφορά το κόμμα που αντιπροσωπεύει.

Και ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι «ερχόμαστε από μία τραγική ιστορική ήττα, με μονοψήφια ποσοστά» και αναγνώρισε ότι έγιναν λάθη και σοβαρές παραλήψεις από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ σε ερώτηση αν θα δώσει υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος απέφυγε να απαντήσει ευθέως.

Και βέβαια η κ. Γεννηματά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα των ΟΤΑ, προς την Τράπεζα της Ελλάδος, λέγοντας πως χωρίς να έχει προηγηθεί σχεδιασμός και να έχουν δοθεί εγγυήσεις ότι η συγκεκριμένη πράξη δε θα αποτελέσει πάγια κατάσταση, η κυβέρνηση προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News