Κρήτη

Ο δήμαρχος Κισάμου συγχαίρει μαθητές και εκπαιδευτικούς

Με αφορμή τα βραβεία που απέσπασαν το 4ο Νηπιαγωγείο Κισσάμου και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισσάμου στο πλαίσιο του 1ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων "Λευτέρης Δασκαλάκης", σχολικού έτους 2014-15, για τα σχολεία των Νομών Χανίων-Ρεθύμνου, ο δήμαρχος Κισσάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια του στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς του 4ου Νηπιαγωγείου Κισσάμου και του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου για τις σημαντικές διακρίσεις που πέτυχαν στον προαναφερόμενο διαγωνισμό επισημαίνοντας πως «επιτυχίες σαν κι αυτές μας γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου και καταδεικνύουν τη σημαντική δουλειά που επιτελείται στις σχολικές μονάδες του δήμου μας».

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί ότι το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισσάμου πήρε το βραβείο στη «κατηγορία μαθητικού εντύπου» και ο μαθητής της Ε΄ τάξης, Γιάννης Πατεράκης, πήρε το 2ο βραβείο στην «κατηγορία του μαθητικού φωτο-ρεπορτάζ» με θέμα «Εδώ υπήρχε η Κάνδανος».

Επίσης, το 4ο Νηπιαγωγείο Κισσάμου πήρε ειδικό βραβείο για την εφημερίδα τους «Τα Μαντάτα του 4ου Νηπιαγωγείου» ενώ βραβείο έλαβαν επίσης στην «κατηγορία μαθητικής συνέντευξης» οι μαθητές Παντελάκη Αντωνία, Γιουλάκη Κατερίνα και Σκορδυλάκης Διονύσιος για την αποκλειστική συνέντευξή τους με το δήμαρχο Κισσάμου κ. Θ. Σταθάκη.

Οι εκδηλώσεις απονομής των διακρίσεων του διαγωνισμού για το Νομό Χανίων θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 και ώρα 17.00 στο Μουσείο Τυπογραφίας, στο ΒΙΟ.ΠΑ. Σούδας.

Σχόλια