default-image

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση

Κρήτη
Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του Πολιτισμού, τους αγώνες δρόμου με την ονομασία RUN GREECE, βρίσκεται το Ηράκλειο, με τους διοργανωτές να εργάζονται πυρετωδώς και με τις εγγραφές να αυξάνονται όσο κυλούν οι ώρες.

Για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων, οι εγγραφές φτάνουν μέχρι στιγμής, τις 1900, ενώ λίγες θέσεις απομένουν να καλυφθούν για τον αγώνα των 10χλμ. Ενώ σε ότι αφορά τον αγώνα παιδιών, οι συμμετοχές έκλεισαν.

Με αφορμή το μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Κρήτη, η wind η οποία είναι ο μέγας χορηγός των αγώνων RUN GREECE Ηράκλειο προχωρά σε μοναδικές προσφορές με "αέρα νικητή".

«Οι προσφορές αποκλειστικά στα καταστήματα wind στο Ηράκλειο θα τρέχουν μέχρι το τέλος του μήνα.

Δρομείς και φίλοι της διοργάνωσης μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το smartphone Samsung Galaxy SIII Neo με δώρο το Gear Circle αξίας 99,90 ευρώ με το απόλυτο συμβόλαιο W.  

Άλλη προσφορά αφορά το κορυφαίας ποιότητας smartphone Samsung Galaxy SIII Neo, το οποίο είναι διαθέσιμο και χωρίς τη δέσμευση συμβολαίου στη τιμή των 189 ευρώ από 249 ευρώ.

Σημαντική είναι και η προσφορά στη σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ με σύνδεση στο wind double play από 20ευρώ/μήνα για απεριόριστο ίντερνετ έως 24 Mbps, απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και δωρεάν 300'/μήνα προς όλα τα ελληνικά κινητά», όπως δήλωσε στην Κρήτη TV, o διευθυντής πωλήσεων WIND Κρήτης και Δωδεκανήσου κ. Θέμης Τζουλιαδάκης.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν συσκευές τελευταίες τεχνολογίας αλλά και σημαντικές προσφορές σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και internet.

Για κάθε δρομέα που θα περνάει από την ηλεκτρονική πύλη η wind θα διαθέσει το χρηματικό ποσό για το Κέντρο Προστασίας Παιδιού και το Ίδρυμα με αναπηρία «Δικαίωμα στη Ζωή».

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News